arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Balans en perspectieven van het Natuurplan Brussel

Balans en perspectieven van het Natuurplan Brussel

Op dinsdag 3 december 2019 nodigt Leefmilieu Brussel alle actoren uit de overheids-, priv├ę-, verenigings- en academische sector uit die bevoegd zijn voor milieu, om een eerste balans op te maken en om samen de toekomstige strategie├źn van het Natuurplan Brussel te bespreken.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft een Natuurplan uitgewerkt dat in april 2016 werd goedgekeurd en de periode 2016-2020 bestrijkt, evenals een Gewestelijk Programma voor Pesticidenreductie (GPPR) voor de periode 2018-2022. De meeste acties hebben betrekking op 80% van de groene ruimten die geen actieve bescherming genieten.
Het is de bedoeling samen de oplossingen uit te werken die zullen leiden tot een sterkere tenuitvoerlegging van de praktijken voor ecologisch beheer in de stad.

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht.
Info: Leefmilieu Brussel

Praktische informatie

03/12/2019
-

Thurn & Taxis

Havenlaan 86c

1000 Brussel

Groenambtenaren, Groendiensten, Groenmandatarissen, Overheidsinstanties