arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte

Paleis 1 van Brussels Expo staat op 6 februari 2020 volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals groen, water en klimaat, straatmeubilair, bestrating enzovoort. Tijdens de beurs komt u ook alles over de laatste ontwikkelingen en innovaties te weten tijdens een van de gratis seminaries.

openbareruimte.be

 

https://www.openbareruimte.be/

Praktische informatie

06/02/2020
-

Brussels Expo | Paleis 1 

 

Boomkwekerijen, Groenambtenaren, Groendiensten, Groenmandatarissen, Milieudiensten, Tuin- en landschapsarchitecten, Tuinaannemers
https://www.openbareruimte.be/