arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

AIPH lanceert Living Green Awards

2 min. leestijd
AIPH lanceert Living Green Awards

AIPH, de internationale koepelorganisatie voor kwekers, komt met een competitie voor groene steden, de Living Green Awards. Hiermee wil AIPH de integratie van planten en natuur in stedelijke ontwerpen stimuleren.

Met de AIPH World Green City Award wil AIPH de essentiële rol van planten bij het creëren van bruisende stedelijke gebieden waarbinnen mensen en bedrijven kunnen floreren, en hoe door middel van ‘levend groen’ steden beter, duurzamer en robuuster worden.

Steden kunnen meedoen in zes verschillende categorieën: Health and wellbeing, Climate change, Economic recovery and inclusive growth, Biodiversity, Water en Social cohesion. Vanaf 13 juni zullen inschrijfformulieren beschikbaar komen via de website van AIPH. Op 28 februari 2022 sluit de inschrijving waarna op 31 mei 2022 een shortlist van kandidaten bekend wordt gemaakt. Op 25 juli volgend jaar worden de winnaars bekend gemaakt. In het najaar van 2022 volgt een ceremonie met de uitreiking van de awards.

Gerelateerde artikels