arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelname enquête Green Cities Europe

1 min. leestijd
green_cities_europe_logo

Het Green Cities-team nodigt u uit om de enquête over het Europees project 'More Green Cities for Europe' in te vullen. Het invullen van de enquête neemt ongeveer vijf minuten van uw tijd in beslag en kan via deze link tot 12 november. We willen u alvast bedanken voor uw tijd en waarderen uw deelname enorm.

Over dit onderzoek

Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen over hoe u tegen het vergroenen van steden aankijkt. Vindt u dat belangrijk? Welke stakeholders zijn er volgens u als het gaat om het groener maken van steden? Uw mening is heel waardevol en helpt ons bij het maken van een beleid over dit onderwerp.

Hoe is uw privacy gewaarborgd?

Ipsos, een toonaangevend wereldwijd marktonderzoeksbureau, voert dit online onderzoek uit namens de European Nurserystock Association. Uw antwoorden blijven strikt vertrouwelijk en worden uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

Vragen?

Hebt u nog vragen over de enquête zelf? Neem dan gerust contact op met Ipsos via service-nl@ipsos-online.com.

Blijft u graag op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek? Neem dan gerust contact op met VLAM vzw via jade.vangijsegem@vlam.be.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Gerelateerde artikels