arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Leiedal / Inspiratiesessie kleine landschapselementen

2 min. leestijd
Leiedal / Inspiratiesessie kleine landschapselementen

Om het draagvlak voor dat landschap te vergroten, wil de Kortrijkse intercommunale Leiedal als intergemeentelijke onroerenderfgoeddienst volgend jaar een traject opzetten waarbij burgers helpen om kleine landschapselementen in kaart brengen. Op donderdag 17 december organiseert Leiedal hierover een digitale inspiratiesessie.

Noeste knotwilgen, een blozende boomgaard, een poel met populieren… Het zijn kleine elementen die ons Vlaamse landschap uniek en kostbaar maken. Om ze in kaart te brengen en hun draagvlak te vergroten, zet Leiedal volgend jaar een traject op dat jij met ons kunt vormgeven.

De digitale inspiratiesessie staat open voor iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen, stuur deze uitnodiging dan ook gerust door naar geïnteresseerde collega's of kennissen.

Gelieve hier - uiterlijk op vrijdag 11 december - je interesse door te geven om een uitnodiging met deelnamelink via Teams te krijgen.

Gerelateerde artikels