Overslaan en naar de inhoud gaan

Netwerkevent BLIKVELD

2 min. leestijd
Netwerkevent BLIKVELD

De nieuwe vakvereniging BLIKVELD organiseert op dinsdag 13 december 2022 een netwerkevent. BLIKVELD wil alle professionelen, verenigingen, instituten en alle belanghebbenden binnen de wereld van landschapsarchitectuur verbinden.

BLIKVELD ontstond eerder dit jaar uit een samenwerking tussen de Nederlandstalige werking van de Belgische beroepsvereniging van Tuin- en Landschapsarchitecten en Kubiekeruimte vzw. Ondertussen gingen verschillende teams aan de slag en werden enkele grote stappen genomen in het ontplooien van de werking. Kort voor de zomer ontvingen we het fijne nieuws dat door het departement omgeving aan BLIKVELD een projectsubsidie werd toegekend. Met deze middelen werken we de komende jaren aan verschillende acties om onze werking op kaart te zetten en doelstellingen te behalen.

We grijpen dit netwerkevent aan om met verschillende mensen uit ons breeds werkveld in dialoog te gaan. We bieden een podium aan verschillende keynotesprekers en gaan ook met hen in debat. Uiteraard bieden we een doorkijk naar onze ambities voor de komende jaren en zal er ook ruimte zijn om samen feestelijk te klinken op het eerste werkjaar van BLIKVELD. Dit event vindt plaats in Gent.

Enkel met gebundelde krachten en samen met jou kunnen we BLIKVELD verder vormgeven en zo de opmars van landschapsarchitectuur mee ondersteunen. Wij maken graag tijd voor jouw ideeën, suggesties en engagementen.

BLIKVELD

Gerelateerde artikels