arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding / Duurzaam ontwerpen met planten en groenvormen

2 min. leestijd
Opleiding / Duurzaam ontwerpen met planten en groenvormen

De Erasmushogeschool Brussel organiseert vanaf 20 april 2022 een opleiding ‘Duurzaam ontwerpen met planten en groenvormen’. Deze opleiding richt zich op professionals die zich willen verdiepen in het natuurlijk, beheergericht ontwerp van tuinen, parken en andere publieke ruimten.

De opleiding start op 20 april 2022 op de Campus Jette van de Erasmushogeschool en omvat 6 lesdagen verspreid over 3 weken. Op de laatste dag van de opleiding bezoeken we praktijkvoorbeelden in de stad Antwerpen.

Je leert een methodiek en principes voor een duurzaam beplantingsontwerp toepassen. Deelnemers kunnen na de opleiding ontwerpen met planten en groenvormen vanuit inzicht in de lokale omgeving, het klimaat en de klimaatverandering, de biodiversiteit, netwerken en kringlopen, de menselijke schaal en beleving. Ze kunnen een groen- of beplantingsplan opstellen, lezen, beoordelen op zijn ecologische waarde en waar nodig bijsturen.

Download het volledige programma

Inschrijven kan je hier

Gerelateerde artikels