arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenaankoop Velt: meer fruitbomen in de stad

2 min. leestijd
Samenaankoop Velt: meer fruitbomen in de stad

Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, gespecialiseerd in ecologisch tuinieren, organiseert een samenaankoop van fruitbomen en bessen voor alle Brusselaars.  

Omdat fruitbomen en -struiken waardevol zijn voor de stad en haar bewoners, biedt Velt de mogelijkheid om er tot en met 1 oktober 2021 ecologisch plantgoed te bestellen via haar website.

Op de website vind je alle informatie terug om de meest gepaste fruitboom te kiezen. Heb je ondersteuning of advies nodig over hoe je fruitbomen moet verzorgen? Op de site van de Velt vind je allerlei nuttige onderhoudstips. Met concrete vragen kan je contact opnemen met een Velt fruitexpert via vergerpartage@velt.be

De samenaankoop kadert in het project Verger Partagé, het stadsfruitproject van Velt in Brussel, met de steun van het  Brussels Gewest.

Gerelateerde artikels