arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

VLM / Samen versterken we de open ruimte

2 min. leestijd
VLM / Samen versterken we de open ruimte

In 2019 actualiseerde de VLM haar missie en bracht die in beeld met de publicatie van een portfolio. De publicatie toont op welke manier de Vlaamse Landmaatschappij de open ruimte en het platteland versterkt en waar de organisatie voor staat.

Op verschillende fronten breekt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) een lans voor de open ruimte en het platteland in Vlaanderen. Voor de VLM zijn een veerkrachtige open ruimte vol leven en een dynamisch platteland het antwoord op uitdagingen als verstedelijking en klimaatverandering.

We werpen een blik op enkele recente realisaties en kijken vooruit naar nieuwe uitdagingen die op ons af komen. Zo wil VLM gemeenten, provincies en middenveldorganisaties die worstelen met complexe vraagstukken over de open ruimte, inspireren en laten zien dat ze mooie resultaten boeken door samenwerking en door de inzet van de gepaste instrumenten en expertise.

Heeft u zelf plannen om de open ruimte te versterken en bent u op zoek naar inspirerende voorbeelden? Blader dan zeker eens door de publicatie. Het portfolio is hier online te raadplegen.

Gerelateerde artikels