arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Registratieformulier seminarie "Bomen als bouwstenen voor de stad van de toekomst"

Bedankt voor uw interesse in het seminarie “Bomen als bouwstenen voor de stad van de toekomst”. Dit seminarie gaat door op maandag 20/04/2020 in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse overheid (Havenlaan 88 – 1000 Brussel). Bekijk hier de wegbeschrijving.

Het seminarie is gratis. Indien u zich inschrijft en zonder verwittigen niet komt opdagen, vragen wij wel een afwezigheidsvergoeding van € 20 per persoon.

Voor wie met de auto komt is er een ruime eventparking beschikbaar met 3 à 4.000 plaatsen. De parking kost € 5 en wordt door de deelnemers zelf vergoed. Dit kan ter plaatse (cash of bankcontact).

Een week voor aanvang van het evenement ontvangt u nog een laatste praktische mail ter herinnering. De exacte locatie van de eventparking wordt in deze mail ook meegedeeld.

Functie
Wat is de benaming van uw functie?
Hoe kom ik naar het seminarie
Parking kost € 5 per wagen (cash/bankcontact ter plaatse)
Trein, tram, bus

Verwerking persoonsgegevens:

Overeenkomstig de privacyverklaring op de website www.openbaargroen.be worden alle ingezamelde persoonsgegevens van de deelnemers bijgehouden:

  • Deze gegevens worden opgenomen in een bestand bestemd voor de eventadministratie (Om contact met u te kunnen nemen aangaande uw deelname enz.)

Indien u er voor opteert om de inschrijvingsgegevens ook te gebruiken voor een inschrijving op de nieuwsbrief van de voormelde website, dan worden de gegevens eveneens opgenomen in het nieuwsbriefbestand (vb. om u de nieuwsbrief te kunnen bezorgen).