arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Groeistof / Netwerkmoment voor professionals uit de ecologische groensector

5 min. leestijd
Groeistof / Netwerkmoment voor professionals uit de ecologische groensector

Ecologisch gedachtegoed verdient een prominente plaats in tuinen en landschappen. De urgentie is hoog. Biodiversiteit gaat immers fors achteruit. Daarom richtten zes Vlaamse partners Groeistof op. Op dinsdag 18 februari om 19u organiseert Groeistof het eerste netwerkmoment in het Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) in Destelbergen.

Het lerend netwerk Groeistof wil professionals uit de ecologische groensector ondersteunen. Op een Facebookgroep, netwerkmomenten en kennisdagen worden kennis en ervaringen uitgewisseld met andere professionals uit de ecologische groensector. Zo gaan we samen nog beter aan de slag om een duurzame, ecologische ruimte te creëren. De eerste stap van Groeistof is uitwisseling via een Facebookgroep. Bedoeling is dat we zoveel mogelijk professionals uit de ecologische groensector via dit platform met elkaar in contact brengen. Wil je op de hoogte blijven van onze initiatieven en bijleren van professionals? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Groeistof is een initiatief van 6 Vlaamse partners: Inverde, Springzaad.be vzw, Centrum Duurzaam Groen vzw, Velt vzw, Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) vzw en Kubiekeruimte vzw. Ook Wilde Weelde ondersteunt dit initiatief vanuit Nederland.

Deelname aan het netwerkmoment is gratis, maar u moet wel vooraf inschrijven.

PRAKTISCHE INFO

Proefcentrum voor Sierteelt, Schaessestraat 18 in Destelbergen. Welkom vanaf 19u

Meer info: Inverde
 

Gerelateerde artikels