arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

#HOMEsafari: Ga mee op safari in en rond je eigen kot

2 min. leestijd
#HOMEsafari: Ga mee op safari in en rond je eigen kot

Ga op safari in en rondom je huis tijdens het weekend van 23-24 mei! Biodiversiteit vind je overal, ook in en rond je ‘kot’. Het ‘on’kruid in je tuin, de bijtjes die rond je balkonbloemen zoemen en de spinnen die zich verstoppen op je zolder. Neem deel aan deze #HOMEsafari, een initiatief van de Plantentuin Meise en leer bij over de natuur in en rondom jouw huis.

Jouw missie is om zoveel mogelijk soorten planten en dieren in en rondom je huis te identificeren, van 22 mei middernacht tot 24 mei middernacht, 48 uur speurplezier voor jong en oud. Hiervoor hoef je geen ervaren natuurspecialist te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en een app om te downloaden. De artificiële intelligentie zal het identificatiewerk voor jou doen. Zo help je mee aan de biodiversiteit van België op de kaart te zetten in de internationale week van de biodiversiteit.
Meer info : www.home-safari.be

Gerelateerde artikels